Om Karlavagnen Catering

 

Från Karlavagnen Catering AB kan ni få vällagad och god mat i alla former.
.
Vi sysslar med klassisk catering – utkörning av vällagad mat, kall som varm. Dessutom står vi för dukning, uppläggning, servering, disk osv utifrån dina önskemål och behov.


Bufféer, 3-rätters middagar, luncher, wokat och grillat, smörgåstårtor, landgångar, snittar och mycket mer. Karlavagnen Catering kan även ordna mat anpassad för allergiker. Inget är omöjligt.


Vårt kök finns i Kasamark skola där vi dagligen tillagar god och näringsriktig lunch till skolor och förskolor i närområdet och dagliga leveranser till Umeå Vår lunchservering är öppen för allmänheten alla skoldagar. Kom till Kasamark och prova på dagens lunch!


Med tanke på att vi ligger vid kommungränsen så finns det möjlighet att beställa oavsett ni vill ha det levererat till Umeå, Vännäs, Nordmaling , eller Hörnefors


 

Vi ger dig en helhetslösning för ditt arrangemang

Karlavagnen Catering har helhetslösningar för mat och festtillfällen – utifrån dina önskemål ordnar vi en helhetslösning med allt från lokaler, transporter av gäster,  Vi jobbar i Umeå med omnejd.


Nu har vi även uthyrning av porslin och uppläggningsfat och skålar .Ring eller maila för offert.

 

Dagens lunch
Serveras på Kasamark skola kl 11.30 - 14.00. Endast 65 kr!
Vi har även utkörning av lunch. Ring för förslag!
OBS! Vi har öppet alla skoldagar men slå gärna en signal på Tel 070-622 11 26 så vet jag att ni kommer.

 


Välkomna!
Nicklas Anette och Håkan

 

Karlavagnen Catering i Umeå


Högklassig catering med garanterad partystämning!
Är du intresserad av catering till ett företagsevent, bröllopsfesten eller någon annan härlig tillställning? Kontakta oss på Karlavagnen Catering och Partyservice AB för mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

Kontakta oss


Karlavagnen Catering
Kasamark 308
905 86 Umeå

Telefon: 070-622 11 26
E-post: nicklas@karlavagnencatering.se

Dela vår sidaInformation om cookies