Trerätters menyer
Meny 1
Förrätt
Skål med handskalade räkor, kräftstjärar, lime eller saffransaioli serveras med
hembakt rosenbröd. 85kr
Varmrätt
Helstekt fläskfilé med stuvade kantareller plockade i skogarna runt Umeå,
ugnsbakad klyftpotatis med rotfrukter.165 kr
Dessert
Vitchoklad pannacotta med limemarinerade hallon blåbär. 55 kr
Tre rätter 285 kr
Meny 2
Förrätt
Laxtårta på digestivbotten. 75 kr
Varmrätt
Baconlindad kycklingfile fylld med chevreost,
härlig svamprisotto serveras med frästa färska grönsaker. 155 kr
Dessert
Fruktsallad med honungsflarn och chokladgrädde. 60 kr
Tre rätter 270 kr
Meny 3
Förrätt
Mossè på vindelrökt skinka med smak av pepparrot och fjällälv
serveras på hembakt kavring. 75 kr
Varmrätt
Västerbottensostgratinerad norsk laxfilè,
vitvinsås med färsk bladspenat, smörslungad potatis. 175 kr
Dessert
Krämig hembakt chokladkaka med apelsingrädde. 45 kr
Tre rätter 285 kr
Till samtliga menyer serveras en härlig blandsallad med färska primörer.