Karlavagnen Catering & Partyservice Jobbansökan 

Karlavagnen Catering & PartyserviceAB är ett etablerat familjeföretag med produktions- och tillagningskök i Kasamark där vi i första hand lagar mat till två skolor och ett antal förskolor runtom i Umeå. Vi har funnits i tio år och bedriver även catering till företag, landsting, kommun, idrottsföreningar och privatpersoner. Restaurangen vid golfbanan i Sörfors ansvarar vi också för med fullständiga rättigheter. För närvarande är vi fyra årsanställda och några säsongs-/extraanställda. Vi söker nu en till medarbetare på heltid där vi erbjuder ett varierat arbete med alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter tillagning, servering, disk och utkörning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att arbeta med tillagning av luncher, sallader och specialkoster (vi lagar ca 600 portioner en vanlig skoldag). Utöver detta ingår att förbereda och tillaga mat till beställningar och cateringleveranser. Förutom matlagning och servering rör det sig om disk, städ och utkörning. Du kommer inte att vara ensam utan vi hjälps åt med det mesta och skapar variation mellan arbetsuppgifterna.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter, är effektiv och noggrann. Du får gärna vara bra på att ta egna initiativ men måste kunna samarbeta i grupp och vara lyhörd. Eftersom vi levererar mat är det viktigt att kunna hålla tider. Som vanligt inom detta yrke jobbar vi ofta under tidspress och då är det viktigt att kunna fokusera och få jobbet gjort. Har du utbildning eller kännedom om hygienföreskrifter för restaurangkök är det en fördel. B-körkort är ett krav.

Lätt att ha göra med barn. Vi träffar och serverar dagligen barn i alla åldrar  

Vi är ett glatt och trevligt gäng och hoppas att du öppen och positiv. Vill du jobba under humana arbetstider (till ca 15.00), så tveka inte att höra av dig eller komma in med en ansökan.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid eller enligt överenskommelse.

Arbetstid

Huvudsakligen dagtid, men även vissa schemalagda kvällar och helger vid behov.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse.

Tillträde

Enligt överenskommelse 

Ansökan

Mejla din ansökan till nicklas@karlavagnencatering.se eller ännu hellre kom förbi oss på jobbet i Kasamark och lämna din ansökan samtidigt som du får se hur vi har det.

Sista ansökningsdag

Fredag 2020

Kontakt

Nicklas Larsson

Tel: 070-622 11 26

Kasamark 308

905 86 Umeå

Karlavagnen Catering i Umeå


Högklassig catering med garanterad partystämning!
Är du intresserad av catering till ett företagsevent, bröllopsfesten eller någon annan härlig tillställning? Kontakta oss på Karlavagnen Catering och Partyservice AB för mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

Kontakta oss


Karlavagnen Catering
Kasamark 308
905 86 Umeå

Telefon: 070-622 11 26
E-post: nicklas@karlavagnencatering.se

Dela vår sidaInformation om cookies